WoodWick Petite Candle Radish & Rhubarb

Brandtijd 8 uur.

WoodWick Petite Candle Radish & Rhubarb is een aangename geurcombinatie van radijs en rabarber gecombineerd met citrus.

€3,95 Incl. btw
Merk:
Woodwick

Artikelcode:
66048E

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatie

 • WoodWick Petite Candle Radish & Rhubarb

  WoodWick Petite Candle Radish & Rhubarb , een onverwachte aangename geur maakt deze combinatie van radijs en rabarber.
   
  De Radish & Rhubarb van WoodWick komt tot stand door een vers bouquet van citrus, knapperig groen en heerlijk rijpe bessen, deze verrassende combinatie brengen je de geuren van een weelderige tuin.
   
  Petite Candles zijn perfect geschikt voor wat kleinere ruimtes zoals badkamer, toilet en slaapkamer, ook zijn deze geschikt om kennis te maken met de geur Radish & Rhubarb voor dat je een grote kaars aanschaft.
   
  Deze leuke Petite Candle is ideaal voor op reis of wanneer je een geur lekker lang wilt uitproberen. De Petit Candle is ook voorzien van het leuke houten lontje.

  De Petite Candle Radish & Rhubarb van Woodwick heeft de kwaliteit die je van Woodwick bent gewend alleen nu dan in een kleine uitvoering.

  WoodWick Radish & Rhubarb is in Nederland en Belgie verkrijgbaar als : Radish & Rhubarb Large Candle, Medium Candle, Mini Candle, HeartWick Flame Ellipse, Mini Wax Melt en als Petite Candle.

  Bestel je de WoodWick Petite Candle Radish & Rhubarb op werkdagen voor 17:00 uur dan heb je deze de volgende dag in huis.

 • Reviews (0)

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tags

Gerelateerde producten

Woodwick Large Radish & Rhubarb

Large Radish & Rhubarb

Brandtijd 130 uur. WoodWick Large Candle Radish & Rhubarb is een aangename geurcombinatie van radijs en rabarber gecombineerd met citrus.

€32,95
Woodwick Medium Radish & Rhubarb

Medium Radish & Rhubarb

Brandtijd 60 uur. WoodWick Medium Candle Radish & Rhubarb is een aangename geurcombinatie van radijs en rabarber gecombineerd met citrus.

€21,95
Woodwick Mini Radish & Rhubarb

Mini Radish & Rhubarb

Brandtijd 20 uur. WoodWick Mini Candle Radish & Rhubarb is een aangename geurcombinatie van radijs en rabarber gecombineerd met citrus.

€11,95
Woodwick Ellipse Radish & Rhubarb

Ellipse Radish & Rhubarb

Brandtijd 50 uur. WoodWick Ellipse Radish & Rhubarb is een aangename geurcombinatie van radijs en rabarber gecombineerd met citrus.

€34,95
Woodwick Wax Melt Radish & Rhubarb

Wax Melt Radish & Rhubarb

Geurt 10 tot 12 uur. WoodWick Mini Wax Melt Radish & Rhubarb is een aangename geurcombinatie van radijs en rabarber gecombineerd met citrus.

€2,95