WoodWick Petite Candle Cinnamon Chai

Brandtijd: 8 uur.

WoodWick Petite Candle Cinnamon Chai, een warme mix van zoete vanille en kruidige kaneel... een sensatie voor je zintuigen!

€3,95 Incl. btw
Merk:
Woodwick

Artikelcode:
66104E

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatie

 • WoodWick Petite Candle Cinnamon Chai

  WoodWick Petite Candle Cinnamon Chai, een warme mix van zoete vanille en kruidige kaneel... een sensatie voor je zintuigen!

  De Cinnamon Chai van WoodWick komt tot stand door de combinatie van de geuren, kaneel, kruidnagel, edelsteen, kokosmelk, gekarameliseerde suiker en tonka.

  Petite Candles zijn perfect geschikt voor wat kleinere ruimtes zoals badkamer, toilet en slaapkamer, ook zijn deze geschikt om kennis te maken met de geur Lilac voor dat je een grote kaars aanschaft.
   
  Deze leuke Petite Candle is ideaal voor op reis of wanneer je een geur lekker lang wilt uitproberen. De Petit Candle is ook voorzien van het leuke houten lontje.

  De Petite Candle Cinnamon Chai van Woodwick heeft de kwaliteit die je van Woodwick bent gewend alleen nu dan in een kleine uitvoering.

  WoodWick Cinnamon Chai is in Nederland en Belgie verkrijgbaar als : Cinnamon Chai Large Candle, Medium Candle, Mini Candle, HeartWick Flame Ellipse, Mini Wax Melt en als Petite Candle.

  Bestel je de WoodWick Petite Candle Cinnamon Chai op werkdagen voor 17:00 uur dan heb je deze de volgende dag in huis.

   

   

   

 • Reviews (0)

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tags

Gerelateerde producten

Woodwick Large Cinnamon Chai

Large Cinnamon Chai

Brandtijd 130 uur. WoodWick Large Candle Cinnamon Chai, een warme mix van zoete vanille en kruidige kaneel... een sensatie voor je zintuigen!

€32,95
Woodwick Medium Cinnamon Chai

Medium Cinnamon Chai

Brandtijd 60 uur. WoodWick Medium Candle Cinnamon Chai, een warme mix van zoete vanille en kruidige kaneel... een sensatie voor je zintuigen!

€21,95
Woodwick Mini Cinnamon Chai

Mini Cinnamon Chai

Brandtijd 20 uur. WoodWick Mini Candle Cinnamon Chai, een warme mix van zoete vanille en kruidige kaneel... een sensatie voor je zintuigen!

€11,95
Woodwick Ellipse Cinnamon Chai

Ellipse Cinnamon Chai

Brandtijd 50 uur. WoodWick Cinnamon Chai Ellipse, een warme mix van zoete vanille en kruidige kaneel... een sensatie voor je zintuigen!

€34,95
Woodwick Smart Gel Cinnamon Chai

Smart Gel Cinnamon Chai

Brandtijd 40 - 50 uur WoodWick Smart Gel Cinnamon Chai een warme mix van zoete vanille en kruidige kaneel... een sensatie voor je zintuigen!

€13,95
Woodwick Wax Melt Cinnamon Chai

Wax Melt Cinnamon Chai

Geurt 10 tot 12 uur. Een warme mix van zoete vanille en kruidige kaneel... een sensatie voor je zintuigen!

€2,95