WoodWick Medium Candle Biscotti

Brandtijd 60 uur.

Biscotti maakt je huis een beetje gezelliger met het hemelse aroma van geroosterde zoete koekjesdeeg, rijke vanille en suikerglazuur.

€19,95
€14,95 Incl. btw
Merk:
Woodwick


Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatieplus

 • WoodWick Medium Candle Biscotti

  Deze WoodWick Medium Candle Biscotti geurkaars is 10 cm breed en 11,5 cm hoog.


  Zorg er altijd voor dat de kaars lang genoeg brandt om de hele bovenlaag te laten smelten, dit voorkomt kuilen in de kaars en zal deze langer en mooier branden. Alle Woodwick kaarsen zijn gemaakt op basis van Soja was en hebben een houten lont. De houten lont zorgt ervoor dat de kaars gezellig knispert als een haardvuurtje!

  De WoodWick Medium Candle Biscotti word geleverd met een mooie houten deksel, deze deksel kan je tijdens het branden als onderzetter gebruiken.

  De WoodWick geur Biscotti is ook leverbaar als: Biscotti Large CandleBiscotti Mini CandleBiscotti HearthWick Flame Ellipse en als Biscotti Mini Wax Melt.

  Wil je alle Biscotti geuren bij elkaar zien dat kan: Woodwick Biscotti Geurkaarsen Assortiment.
   

 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus

Gerelateerde producten

Woodwick Large Biscotti

Large Biscotti

Brandtijd 130 uur. Biscotti maakt je huis een beetje gezelliger met het hemelse aroma van geroosterde zoete koekjesdeeg, rijke vanille en suikerglazuur.

€29,95 €22,45
Woodwick Mini Biscotti

Mini Biscotti

Brandtijd 20 uur. Biscotti maakt je huis een beetje gezelliger met het hemelse aroma van geroosterde zoete koekjesdeeg, rijke vanille en suikerglazuur.

€11,95 €8,95
Woodwick Ellipse Biscotti

Ellipse Biscotti

Brandtijd 50 uur. Biscotti maakt je huis een beetje gezelliger met het hemelse aroma van geroosterde zoete koekjesdeeg, rijke vanille en suikerglazuur.

€32,95 €24,75
Woodwick Wax Melt Biscotti

Wax Melt Biscotti

Geurt 10 tot 12 uur. Biscotti maakt je huis een beetje gezelliger met het hemelse aroma van geroosterde zoete koekjesdeeg, rijke vanille en suikerglazuur.

€2,50 €1,90