WoodWick Large Candle Pumpkin Butter

Brandtijd 130 uur.

WoodWick Pumpkin Butter is de geur van verse pompoen, warme kruiden, samen maakt dat deze zoetige boterachtige geur.

€29,95 Incl. btw
Merk:
Woodwick


Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatie

 • WoodWick Large Candle Pumpkin Butter

  WoodWick Large Candle Pumpkin Butter is een aangename zoetige licht boterachtige geur, de Pumpkin Butter brengt je de geur van verse pompen met daar aan toegevoegd wat warme kruiden.

  Deze WoodWick Large Candle Pumpkin Butter is 17,5 cm hoog en 10 cm breed.

  Zorg er altijd voor dat de kaars lang genoeg brandt om de hele bovenlaag te laten smelten, dit voorkomt kuilen in de kaars en zal deze langer en mooier branden. Alle Woodwick kaarsen zijn gemaakt op basis van Soja was en hebben een houten lont. De houten lont zorgt ervoor dat de kaars gezellig knispert als een haardvuurtje!

  De WoodWick Large Candle Pumpkin Butter word geleverd met een mooie houten deksel, deze deksel kan je tijdens het branden als onderzetter gebruiken.

  WoodWick Pumpkin Butter is in Nederland en Belgie verkrijgbaar als : Pumpkin Butter Large Candle, Medium Candle, Mini Candle, HeartWick Flame Ellipse en als Mini Wax Melt

 • Reviews (0)

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tags

Gerelateerde producten

Woodwick Medium Pumpkin Butter

Medium Pumpkin Butter

Brandtijd 60 uur. WoodWick Pumpkin Butter is de geur van verse pompoen, warme kruiden, samen maakt dat deze zoetige boterachtige geur.

€19,95
Woodwick Mini Pumpkin Butter

Mini Pumpkin Butter

Brandtijd 20 uur. WoodWick Pumpkin Butter is de geur van verse pompoen, warme kruiden, samen maakt dat deze zoetige boterachtige geur.

€11,95
Woodwick Ellipse Pumpkin Butter

Ellipse Pumpkin Butter

Brandtijd 50 uur. WoodWick Pumpkin Butter is de geur van verse pompoen, warme kruiden, samen maakt dat deze zoetige boterachtige geur.

€32,95
Woodwick Wax Melt Pumpkin Butter

Wax Melt Pumpkin Butter

Geurt 10 tot 12 uur WoodWick Pumpkin Butter is de geur van verse pompoen, warme kruiden, samen maakt dat deze zoetige boterachtige geur.

€2,50