WoodWick Oudwood Ellipse

Brandtijd 50 uur.

WoodWick Oudwood is een heerlijk warme geur door de combinatie van diversen houtsoorten vermengd met wierook.

€34,95 Incl. btw
Merk:
Woodwick

Artikelcode:
76247E

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatie

 • WoodWick Hearthwick Flame Ellipse Oudwood

  Deze WoodWick Hearthwick Flame Ellipse Oudwood geurkaars is 11,5 cm breed en 19,5 cm lang en 9 cm hoog.

  WoodWick HearthWick Flame Oudwood is een volle warme houtige geur. Deze Oudwood geur van WoodWick is gemaakt van heerlijke amber, diverse houtsoorten en daarna vermengd met wat romige vanille en de geur van wierook.

  Zorg er altijd voor dat de kaars lang genoeg brandt om de hele bovenlaag te laten smelten, dit voorkomt kuilen in de kaars en zal deze langer en mooier branden. Alle Woodwick kaarsen zijn gemaakt op basis van Soja was en hebben een houten lont. De houten lont zorgt ervoor dat de kaars gezellig knispert als een haardvuurtje!

  De WoodWick Ellipse Oudwood word geleverd met een mooie houten deksel, deze deksel kan je tijdens het branden als onderzetter gebruiken.

  WoodWick Oudwood is in Nederland en Belgie verkrijgbaar als : Oudwood Large Candle, Medium Candle, Mini Candle, HeartWick Flame Ellipse en als Mini Wax Melt

 • Reviews (0)

 • 0 sterren op basis van 0 beoordelingen
 • Tags

Gerelateerde producten

Woodwick Large Oudwood

Large Oudwood

Brandtijd 130 uur. WoodWick Oudwood is een heerlijk warme geur door de combinatie van diversen houtsoorten vermengd met wierook.

€32,95
Woodwick Medium Oudwood

Medium Oudwood

Brandtijd 60 uur. WoodWick Oudwood is een heerlijk warme geur door de combinatie van diversen houtsoorten vermengd met wierook.

€21,95
Woodwick Mini Oudwood

Mini Oudwood

Brandtijd 20 uur. WoodWick Oudwood is een heerlijk warme geur door de combinatie van diversen houtsoorten vermengd met wierook.

€11,95
Woodwick Wax Melt Oudwood

Wax Melt Oudwood

Geurt 10 tot 12 uur WoodWick Oudwood is een heerlijk warme geur door de combinatie van diversen houtsoorten vermengd met wierook.

€2,95