WoodWick Dark Poppy Ellipse

Brandtijd 50 uur.

WoodWick Dark Poppy Ellipse is een prettige rustgevende geur mix die behoort tot een van de licht warme geuren uit de WoodWick collectie.

€34,95 Incl. btw
Merk:
Woodwick

Artikelcode:
76029E

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
 • Informatie

 • WoodWick Dark Poppy Ellipse

  WoodWick Dark Poppy Ellipse, is een van de licht warme geuren, geniet van deze kalmerende geursamenstelling.
   
  De Dark Poppy is gemaakt van prima gebalanceerde samen komende geuren van teak en papaver, de geur word afgerond met wat amber en een kleine vleug citruskruiden.

  Deze WoodWick Dark Poppy Ellipse is 9 cm hoog en 11 cm breed en 19.5 cm lang.

  Dark Poppy Ellipse heeft inclusief de deksel een totaal gewicht van 1350 gram, de 453,6 gram wax inhoud zal daarbij zorgen voor 50 branduren.

  Zorg er altijd voor dat de kaars lang genoeg brandt om de hele bovenlaag te laten smelten, dit voorkomt kuilen in de kaars en zal deze langer en mooier branden. Alle Woodwick kaarsen zijn gemaakt op basis van Soja was en hebben een houten lont. De houten lont zorgt ervoor dat de kaars gezellig knispert als een haardvuurtje!

  De WoodWick Dark Poppy Ellipse word geleverd met een mooie houten deksel, deze deksel kan je tijdens het branden als onderzetter gebruiken.

  WoodWick Dark Poppy is in Nederland en Belgie verkrijgbaar als : Dark Poppy Large Candle, Medium Candle, Mini Candle, HeartWick Flame Ellipse, Mini Wax Melt en als Petite Candle.

  Bestel je de WoodWick Dark Poppy Ellipse op werkdagen voor 17:00 uur dan heb je deze de volgende dag in huis.

 • Reviews (0)

 • 0 sterren op basis van 0 beoordelingen
 • Tags

Gerelateerde producten

Woodwick Large Dark Poppy

Large Dark Poppy

Brandtijd 130 uur. WoodWick Large Candle Dark Poppy is een prettige rustgevende geur mix die behoort tot een van de licht warme geuren uit de WoodWick collectie.

€32,95
Woodwick Medium Dark Poppy

Medium Dark Poppy

Brandtijd 60 uur. WoodWick Medium Candle Dark Poppy is een prettige rustgevende geur mix die behoort tot een van de licht warme geuren uit de WoodWick collectie.

€21,95
Woodwick Mini Dark Poppy

Mini Dark Poppy

Brandtijd 20 uur. WoodWick Mini Candle Dark Poppy is een prettige rustgevende geur mix die behoort tot een van de licht warme geuren uit de WoodWick collectie.

€11,95