WoodWick Windowsill Herbs Ellipse

Brandtijd 50 uur.

Ruikt zoals een kruidentuintje! Met geurnoten van mousserende limoen, peterselie, wilde lavendel en een vleugje musk is dit met recht een geur voor ieder seizoen.

€32,95
€24,75 Incl. btw
Merk:
Woodwick


Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
  • Informatieplus

  • Zorg er altijd voor dat de kaars lang genoeg brandt om de hele bovenlaag te laten smelten, dit voorkomt kuilen in de kaars en zal deze langer en mooier branden. Alle Woodwick kaarsen zijn gemaakt op basis van Soja was en hebben een houten lont. De brede lont van deze ellipse geeft een brede vlam en een zacht knisperend geluid.

  • Reviews (0)plus

  • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
  • Tagsplus

Gerelateerde producten

Woodwick Large Windowsill Herbs

Large Windowsill Herbs

Brandtijd 130 uur. Ruikt zoals een kruidentuintje! Met geurnoten van mousserende limoen, peterselie, wilde lavendel en een vleugje musk is dit met recht een geur voor ieder seizoen.

€29,95 €22,45
Woodwick Medium Windowsill Herbs

Medium Windowsill Herbs

Brandtijd 60 uur. Ruikt zoals een kruidentuintje! Met geurnoten van mousserende limoen, peterselie, wilde lavendel en een vleugje musk is dit met recht een geur voor ieder seizoen.

€19,95 €14,95
Woodwick Mini Windowsill Herbs

Mini Windowsill Herbs

Brandtijd 20 uur. Ruikt zoals een kruidentuintje! Met geurnoten van mousserende limoen, peterselie, wilde lavendel en een vleugje musk is dit met recht een geur voor ieder seizoen.

€11,95 €8,95
Woodwick Wax Melt Windowsill Herbs

Wax Melt Windowsill Herbs

Geurt 10 tot 12 uur. Ruikt zoals een kruidentuintje! Met geurnoten van mousserende limoen, peterselie, wilde lavendel en een vleugje musk is dit met recht een geur voor ieder seizoen.

€2,50 €1,90