WoodWick Havana Nights

Brandtijd 50 uur.

Havana Nights doet je denken aan een warme nazomeravond met de geuren van rijke tabak, zwarte orchidee en een vleugje verse limoen.

€32,95 Incl. btw
Merk:
Woodwick


Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
  • Informatieplus

  • Zorg er altijd voor dat de kaars lang genoeg brandt om de hele bovenlaag te laten smelten, dit voorkomt kuilen in de kaars en zal deze langer en mooier branden. Alle Woodwick kaarsen zijn gemaakt op basis van Soja was en hebben een houten lont. De brede lont van deze ellipse geeft een brede vlam en een zacht knisperend geluid.

  • Reviews (0)plus

  • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
  • Tagsplus

Gerelateerde producten

Woodwick Large Havana Nights

Large Havana Nights

Brandtijd 130 uur. Havana Nights doet je denken aan een warme nazomeravond met de geuren van rijke tabak, zwarte orchidee en een vleugje verse limoen.

€29,95
Woodwick Medium Havana Nights

Medium Havana Nights

Brandtijd 60 uur. Havana Nights doet je denken aan een warme nazomeravond met de geuren van rijke tabak, zwarte orchidee en een vleugje verse limoen.

€19,95
Woodwick Mini Havana Nights

Mini Havana Nights

Brandtijd 20 uur. Havana Nights doet je denken aan een warme nazomeravond met de geuren van rijke tabak, zwarte orchidee en een vleugje verse limoen.

€11,95
Woodwick Wax Melt Havana Nights

Wax Melt Havana Nights

Geurt 10 tot 12 uur. Havana Nights doet je denken aan een warme nazomeravond met de geuren van rijke tabak, zwarte orchidee en een vleugje verse limoen.

€2,50